متن خبر:
یکصد و چهل و نهمین جلسه شورای دانشگاه با حضور دکتر صدوق، سرپرست دانشگاه، حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر نبید، رئیس حوزه ریاست و روابط عمومی و اعضای شورای دانشگاه دوشنبه 23/12/1395 در سالن شهید شهریاری حوزه ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه، حجتالاسلام و المسلمین پورذهبی ضمن تبریک فرارسیدن سال 1396 و میلاد فاطمه زهرا، روز 22 اسفند، روز شهدا را گرامی داشت. مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به باب «انصاف» اصول کافی، انصاف و عدالت اجتماعی را بسیار مهم قلمداد نمود و با ذکر حدیثی از امام صادق (ع)، گفت: خداوند 3 چیز را بر بندگان فرض واجب کرده است که انصاف یکی از آن
موارد است. وی انصاف و عدالتورزی را اقرار به حق مردم دانست و اظهار داشت: انصاف باید در کلام، عمل و قضاوت باشد و اظهار امیدواری کرد بتوانیم انصاف را در قبال همه افراد رعایت کرده و عدالتورز باشیم.
در ادامه، دکتر صدوق سرپرست دانشگاه، طی سخنانی با اشاره به جایگاه و اعتبار بالای اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در کشور گفت: این جایگاه مدیون فعالیتها و کوششهای تک تک اعضای خانواده بزرگ دانشگاه شهید بهشتی از بدو تأسیس تا کنون است. سرپرست دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به آسیبشناسی فعالیتهای پژوهشی و اداری مالی دانشگاه پرداخت و افزود: برای برونرفت از تنگناهای مالی باید با تدوین برنامههای هدفمند، راهکارهای لازم برای درآمدزایی را فراهم کنیم. سپس، دکتر صدوق، سرپرست دانشگاه، دکتر میراحمدی، معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی و دکتر نبید، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی از زحمات دکتر حسین کاظمی کارگر در مدت تصدی سرپرستی مدیریت روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه تقدیر و تشکر کردند.
در بخش دیگری از یکصد و چهل و نهمین جلسه شورای دانشگاه، معاونان پژوهشی و فناوری، آموزشی، پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع و مدیر امور هیأت علمی دانشگاه گزارش سالانه واحدهای تحت مدیریت خود را ارائه دادند. بر همین اساس، دکتر ذکایی، مدیر امور هیأت علمی دانشگاه در سخنانی اظهار داشت: هیأت ممیزه دانشگاه شهید بهشتی یکی از هیأت ممیزههای فعال دانشگاههای کشور است که هر دو هفته یکبار تشکیل جلسه میدهد و از سال 91 بهطور متوسط سالانه بین 52 تا 95 پرونده بررسی شده است. از مجموع 195 پرونده ارتقاء در این چند سال، 54 نفر به درجه استادی و 135 نفر به درجه دانشیاری و 6 نفر به درجه استادیاری ارتقاء یافتهاند. از 55 پرونده در نوبت بررسی در دبیرخانه هیأت اجرایی جذب، 32 پرونده در انتظار کمیسیون تخصصی و مابقی در انتظار طرح در هیأت ممیزه هستند که از بین آنها 19 پرونده به حوزه دانشی علوم پایه، 13 پرونده به فنی و مهندسی، یک پرونده به ادبیات، 14 پرونده به علوم اجتماعی، 4 پرونده علوم اجتماعی و رفتاری و معماری اختصاص دارد. دکتر ذکایی با ارائه نمودار گردش کاری ارتقاء مرتبه اعضای هیأت علمی اظهار داشت همه فرمها و دستورالعملهای آییننامه جدید ارتقاء در سیستم گلستان درج شده و اعضای هیأت علمی میتوانند بر اساس این نمودار مدارک خود را در سیستم گلستان بارگذاری نموده و درخواست ارتقائ مرتبه نمایند.
در ادامه جلسه دکتر افضلیان، معاون آموزشی گزارشی از فعالیت های آموزشی دانشگاه ارائه کرد. وی گفت: هم اکنون 18239 دانشجو در 362 دوره آموزشی در دانشگاه شهید بهشتی شاغل به تحصیل هستند که از این تعداد 10 درصد در دوره دکتری، 42 درصد در کارشناسی ارشد و 48 درصد در کارشناسی مشغول به تحصیل هستند. وی در ادامه از واگذاری بازنگری و تدوین برنامه درسی جدید به برخی دانشگاهها توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خبر داد و تصریح کرد: بر این اساس گزارش توجیهی بازنگری و تدوین برنامه درسی توسط دانشگاه به وزارت علوم ارسال می شود که پس از تصویب، اجرایی خواهد شد.
دکتر ابطحی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه در گزارش خود از بازنگری آییننامه اعتبار ویژه و ایجاد وحدت رویه در امتیازدهی پژوهشی خبر داد و گفت: در سال 95 قریب به 600 قرارداد اعتبار پژوهشی ابلاغ شده است. وی با اشاره به راه اندازی سامانه «بیت» در سال جاری، تأکید کرد: این سامانه جستجوی یکپارچه در شبکه تجهیزات آزمایشگاهی را فراهم میکند. معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه با اشاره به فرایند جذب دانشجوی پسادکترا تصریح کرد: بر اساس مجوزهای وزارت علوم، از این پس دانشگاهها میتوانند از میان دانشآموختگان
نخبه دانشگاههای طراز اول داخل و خارج کشور، دانشجوی پسادکترا جذب نمایند. دکتر ابطحی با اشاره به صدور مجوز پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی توسط وزارت علوم اظهار داشت: این واحد به غیر از پردیس اصلی دانشگاه، در پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور و آبسرد فعالیت خواهد داشت.

دکتر ذوالفقاری، معاون پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع دیگر سخنران این نشست بود. وی در گزارش خود با اشاره به تعداد شاغلان دانشگاه، اظهار داشت: در حال حاضر 850 عضو هیأت علمی و قریب به 1500 نفر در قالب نیروهای رسمی، قراردای، شرکتی و پیمانکاری مشغول به فعالیت هستند. معاون پشتیبانی، مالی و مدیریت منابع ضمن بررسی منابع درآمد دانشگاه، گفت: گسترش پردیس دانشگاهی میتواند گام مهمی در جهت درآمدزایی باشد.
گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1395/12/23
ویژه: بلی
گروه منبع: واحد ها
منبع: روابط عمومي
تعداد مشاهده: 399