متن خبر: ![phoca_thumb_l_childclinic 14.jpg]()
رئیس کلینیک مادر و کودک، با اشاره های روش های درمانی ویژه نوجوانان تصریح کرد: روان درمانی انفرادی و گروهی در نوجوانان و با هدف کاهش مشکلات هیجانی، تحصیلی، ارتباطی و خانوادگی، درمان های شناختی رفتاری و کنترل خشم اجرا میشود.
«کلینیک مادر و کودک» یکی از حوزه های تخصصی «مرکز خدمات روانشناسی و مشاوره» دانشگاه شهید بهشتی است؛ دکتر معصومه موسوی استادیار دانشگاه شهید بهشتی و فوق تخصص اعصاب و روان کودکان ریاست این مرکز را برعهده دارد. گفتگوی روابط عمومی با ایشان را درباره فعالیتهای این کلینیک در زیر می خوانید.
دکتر موسوی در خصوص سابقه و هدف تأسیس کلینیک مادر و کودک گفت:" این کلینیک، با هدف تمرکز بر آموزش و مداخلات پیشگیرانه در کودکان پیش دبستانی و خانواده های آنها در بهار سال 1393 به بهره برداری رسید و بر دو بعد درمان و آموزش تاکید می شود."
وی، با اشاره به فرآیند درمان در این مرکز گفت: "تیم تخصصی کلینیک مادر و کودک متشکل از استادان، فارغ التحصیلان و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی هستند که در حوزه تخصصی کودک و نوجوان به ارائه خدمات می پردازند."
دکتر موسوی، «بازی درمانی، هنردرمانی و کاردرمانی، رواندرمانی» را از روشهای اصل مورد استفاده توسط متخصصان این مرکز عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از اصلیترین روش های مورد استفاده در کاهش مشکلات دوران کودکی، افزایش اعتمادبه نفس و کاهش مشکلات توجه و تمرکز، بازی درمانی است. در کلینیک مادر و کودک با وجود اتاق بازی مجهز و بازی درمانگران با تجربه، در موارد مورد نیاز از بازی درمانی استفاده می شود.

رئیس کلینیک مادر و کودک، با اشاره های روش های درمانی ویژه نوجوانان تصریح کرد: روان درمانی انفرادی و گروهی در نوجوانان و با هدف کاهش مشکلات هیجانی، تحصیلی، ارتباطی و خانوادگی، درمان های شناختی رفتاری و کنترل خشم اجرا میشود.
دکتر موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با معرفی فعالیتهای آموزشی کیلنیک مادر و کودک خاطرنشان کرد: "در این مرکز همسو با همسو با متدهای معتبر دانشگاهی، روش های آموزشی به کار گرفته می شود؛ در روش «سوپرویژن» دانش آموختگان رشته های مرتبط با فعالیت های مرکز تحت نظارت یک استاد آموزش های تخصصی عملی فرا می گیرند همچنین برگزاری دورههای کارورزی برای دانشجویان نیز از دیگر روشهای بکار گرفته شده در این مرکز است که در آن دانشجویان از طریق دوربین مدار بسته شاهد مراحل درمان بیمار توسط متخصصان و اساتید این مرکز خواهند بود."

وی ضمن معرفی طرح « مائده» به عنوان برنامه ویژه این مرکز گفت: "برنامه "مائده" با استفاده از پیشرفته ترین روش ها و آخرین یافته های دانش روانشناسی، با تأکید و توجه خاص به ویژگی های فرهنگی "بر اساس نیازها و اولویتهای خانواده ایرانی"، توسط تیم برگزیده ای از اساتید دانشگاه و روانشناسان توانمند و متخصص به منظور آموزش، حمایت، پیشگیری و حل مشکلات والدین و با هدف غنی سازی رابطه والد- کودک، به ویژه مادر و کودک طراحی و برنامه ریزی شده است. در این برنامه، مادر از ماه های اول بارداری، همراهی خواهد شد تا به بهترین شیوه با فرزند خود و نیازهای منحصر به فرد او هماهنگ شود و راه رشد و تکامل او را تسهیل نماید. این برنامه تا 2 الی 3 سالگی کودک ادامه دارد."
وی در خصوص سن مراجعهکنندگان به کلینیک مادر و کودک گفت: "برای پذیرش بیماران محدودیت سنی خاصی وجود ندارد، برخی از درمانها که روی خود کودک و توسط درمانگر انجام می شود و شامل بازی درمانی است که از دو یا سه سالگی آغاز می شود؛ بخشی از درمان ها نیابتی است در این روش، درمان کودکان از طریق آموزش والدین و مداخله مستقیم آنها صورت می گیرد که از دوران بارداری مادر این درمان ها آغاز می شود."
گروه خبری: خبر روز
تاریخ ثبت خبر: 1396/07/28
ویژه: بلی
منبع: روابط عمومي
تعداد مشاهده: 95