متن خبر:
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) با بیان اینکه سهم پژوهشی دانشگاهها از علوم انسانی یکسان نیست، از معرفی ۲۰ دانشگاه برتر کشور از نظر کمیت تولید علم در حوزه علوم انسانی خبر داد.
دکتر محمدجواد دهقانی با بیان اینکه تحول و ارتقای علوم انسانی یکی از ارکان سیاستهای کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: پژوهشگران علوم انسانی جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیش از یکصد هزار مقاله پژوهشی در طول یک دهه گذشته یکی از حوزههای اصلی تولید علم کشور هستند.
این تعداد شامل ۳۴ درصد از کل پژوهشهایی است که در مجلات علمی پژوهشی و ترویجی در سطح ملی منتشر شدهاند. وی افزود: در سطح بینالمللی برخلاف کشور ما، حوزههای علوم انسانی و اجتماعی از یکدیگر تفکیک شدهاند. بیش از ۲۰ درصد پژوهشهای ثبت شده در پایگاه استنادی آی.اس.آی در ۲۵ سال گذشته متعلق به حوزه علوم انسانی و اجتماعی است که سهم علوم انسانی و هنر به تنهایی حدود ۸ درصد از کل اطلاعات نمایه شده در این پایگاه است.
گفتنی است دانشگاههای تهران، علامه طباطبایی، اصفهان، تربیت مدرس و شهید بهشتی، رتبه های اول تا پنجم را در زمینه تولیدات علمی حوزه علوم انسانی در اختیار دارند. دانشگاه شهید بهشتی طی 25 سال اخیر، 4450 مقاله در زمینه علوم انسانی تولید کرده است که این مقالات 1590 استناد دریافت کرده اند.
گروه خبری: پژوهشی و فناوری
تاریخ ثبت خبر: 1394/10/28
کلیدواژه: دانشگاه شهید بهشتی -تولیدات علمی علوم انسانی
تاریخ انقضای خبر: 1394/10/28
ویژه: بلی
گروه منبع: دانشکده ها
تعداد مشاهده: 38